Volledig scherm
De fietsster die gewond raakte op de kruising van de Van Oldeneellaan en de Spijtenburgstraat wordt nagekeken door ambulancepersoneel. © Jeroen Stuve/MaRicMedia

Fietssters raken gewond bij aanrijdingen in Oosterhout

OOSTERHOUT - In Oosterhout zijn vrijdagmiddag twee fietssters gewond geraakt bij aanrijdingen. De ene aanrijding was op de Burgemeester Holtroplaan, de tweede op de kruising van de Spijtenburgstraat en de Van Oldeneellaan.

Een 19-jarige vrouw uit Oosterhout raakte rond 16.50 uur gewond toen zij op de kruising van de Van Oldeneellaan en de Spijtenburgstraat werd aangereden door een automobilist. Deze man, een 21-jarige inwoner van Oosterhout, verklaarde dat hij de fietsster door de laagstaande zon niet had gezien. De vrouw raakte gewond aan een been en is per ambulance naar een ziekenhuis gebracht.

Op de Burgemeester Holtroplaan raakte rond 14.15 uur een 12-jarig meisje uit Oosterhout gewond. Diverse getuigen hebben verklaard dat het meisje plotseling de weg over fietste, waarna een 28-jarige automobilist uit Oosterhout haar niet meer kon ontwijken. Meerdere ambulances en de traumaheli kwamen ter plaatse om eerste hulp te verlenen. Het meisje is met hoofdletsel per ambulance overgebracht naar een ziekenhuis.

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (97%)
  • Oneens (3%)
36 stemmen