Volledig scherm

Familie verongelukte man uit Woensdrecht heeft het doel al behaald met fundraising voor begrafenis

HUIJBERGEN - Familie van de verongelukte 37-jarige Michaël Krijntjes uit de gemeente Woensdrecht is een fondswerving gestart om hem een nette uitvaart te bezorgen. De weinige familie die hij had, heeft niet genoeg geld om dit zelf voor elkaar te krijgen. Inmiddels is het benodigde geld via de fundraising opgehaald.

Krijntjes overleed vrijdagmorgen bij een eenzijdig ongeluk op de Abdijlaan in Huijbergen. Volgens stiefdochter Cynthia, die het initiatief nam tot de actie, was hij na een nachtdienst onderweg naar huis. Door onbekende oorzaak botste hij tegen een boom en overleed ter plaatse.

"Zijn moeder is vorig jaar overleden. Hij heeft verder bijna geen familie en de familieleden die er nog zijn, hebben geen geld voor de uitvaart", schrijft ze op Dream or Donate. "Hij heeft ook schulden achtergelaten en geen uitvaartverzekering. Hierdoor is het niet mogelijk om hem een mooi afscheid te geven. Daarom wil ik graag deze dream or donate starten om hem toch een waardig afscheid te geven en zo de familieleden te helpen bij het verwerken. Als we niet genoeg geld bij elkaar kunnen sprokkelen dan zal hij worden gecremeerd door de gemeente en mogen wij geen afscheid van hem nemen."

Het doel is om 2.700 euro op te halen. Zondagavond rond 22.15 uur hebben al 92 mensen een donatie gedaan en staat de teller op 2.810 euro.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen