Volledig scherm
Vladimir Hornicek ontmoet deelnemers van programma Hunted. © Still uit Hunted

Eindredacteur legt uit: vlogger Hornicek verraadde deelnemers Hunted niet

STEENBERGEN - Vladimir Hornicek heeft de deelnemers van het tv-programma Hunted niet verraden. Dat vertelt een eindredacteur van het programma tijdens een van de vlogs van Hornicek.

Hunted is een programma van Avro/Tros waarin twaalf deelnemers op de vlucht zijn. Gedurende drie weken proberen ze uit handen te blijven van een speciaal opsporingsteam.

Hornicek kwam afgelopen zomer de deelnemers Ike en Babette Sijben tegen. Hij heeft ze naar Roosendaal gebracht. Babette vroeg aan hem of hij tien dagen wilde wachten met het plaatsen van zijn vlog. Dat beloofde Hornicek, maar in het tv-programma leek het alsof hij die belofte direct schond.

Dat was niet zo, legt eindredacteur Anton Jongstra in een vrijdag verschenen vlog uit. "We hebben een aantal regels en een daarvan is dat de deelnemers het tv-programma niet mogen gebruiken tijdens hun vlucht. Babette vroeg aan jou of je tien dagen wilde wachten, maar als ze echt op de vlucht waren, dan was het filmpje meteen online verschenen. En een vlog past wel goed in het programma." En dus belde Jongstra Hornicek om met het verzoek het filmpje online te zetten.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (50%)
  • Oneens (50%)
50 stemmen