Volledig scherm
Dustley Mulder (op de voorgrond) als speler van RKC.

Dustley Mulder en Ronnie Stam trainen mee bij NAC

BREDA - Vanaf donderdag trainen Dustley Mulder en Ronnie Stam mee bij NAC. Stam op eigen verzoek om zijn conditie op peil te houden, Mulder mag zich bewijzen bij de technische staf van NAC.

De 30-jarige Mulder speelde in Nederland voor Excelsior en RKC. In de zomer van 2010 vertrok hij naar het Bulgaarse Levski Sofia, waar hij een jaar geleden vertrok. Mulder tekende vervolgens een contract bij Apollon Limassol in Cyprus.

Daar speelde hij echter slechts een half jaar, waarna hij zijn contract liet ontbinden. Mulder, international van Curacao, traint nu op verzoek van NAC mee en mag laten zien hoe fit hij is.

Zoals bekend is de club op zoek naar een rechtsback, een positie die momenteel nog onbezet is na het vertrek van Ruben Ligeon en Sepp de Roover.

Stam

Het contract van Stam bij Standard Luik werd vorige week ontbonden, waardoor de Bredanaar vrij is om te gaan en staan waar hij wil. Hij bekijkt wat zijn opties zijn en gaat voor een avontuur op het hoogste niveau.

BN DeStem gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

poll

Inzet van rijdende rechters in heel het land is een verstandige zet.

Inzet van rijdende rechters in heel het land is een verstandige zet.

  • Eens (81%)
  • Oneens (19%)
625 stemmen