Volledig scherm
© Thinkstock

Duo aangehouden voor heling van fietsen in Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - In een woning aan het Singeltje in Bergen op Zoom zijn zondagavond rond kwart voor acht twee bewoners aangehouden op verdenking van heling van drie fietsen.    

In totaal werden bij de twee, een man en een vrouw, drie fietsen aangetroffen die bij de politie aangegeven waren als gestolen. De  fietsen zijn in beslag genomen door agenten en de twee verdachten zijn overgebracht naar het politiecellencomplex. Daar zitten zij nu nog vast. Ze worden maandag verder gehoord. Later op de avond, rond 23.30 uur, is ook een inwoner van de Nobellaan aangehouden op verdenking van hetzelfde feit.

Aangehouden
De politie vond bij deze man een elektrische fiets die op vrijdag 9 september als gestolen was opgegeven. Hij had geparkeerd gestaan aan de Zuid-Oostsingel in Bergen op Zoom. Doordat deze fiets voorzien was van een track&trace-systeem konden agenten de fiets achterhalen, hij is aangetroffen in de woning aan de Nobellaan.

Politiecel
De bewoner is aangehouden en overgebracht naar een politiecel in het cellencomplex in Breda. Daar wordt hij maandag verder gehoord als verdachte van heling van de fiets. Ook deze fiets is door de politie meegenomen. De officier van justitie gaat bepalen wat er verder met alle fietsen moet gebeuren. 

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (68%)
  • Oneens (32%)
38 stemmen