Volledig scherm
© Alexander Vingerhoeds / Obscura

Drukte op West-Brabantse snelwegen: meerdere ongelukken en vertragingen

BERGEN OP ZOOM - Door verschillende ongelukken is het woensdag druk op de West-Brabantse snelwegen. Op meerdere plaatsen is een ongeval gebeurd.

Automobilisten stonden 's ochtends drie kwartier vast op de A58 ter hoogte van Zegge. Daar was een ongeval gebeurd. Er was sprake van 3 kilometer stilstaand verkeer, dat leverde op het hoogtepunt zo'n 14 minuten vertraging op. De linkerrijstrook tussen Zegge en Roosendaal-Oost was afgesloten. De weg is inmiddels weer vrij.

Dat komt omdat er vier auto's betrokken waren geraakt bij een botsing (zie foto). De auto's zijn allemaal weggesleept door een bergingsbedrijf. De auto's hebben elkaar op de linker rijbaan geraakt, een van de auto's kon nog naar de vluchtstrook rijden. Niemand hoefde mee naar het ziekenhuis, er zijn wel mensen in de ambulance behandeld. 

Ook 2 kilometer stilstaand verkeer tussen Tilburg-Reeshof en Bavel op de A58. De vertraging is daar echter nog minder dan 5 minuten. Op de A58 in de richting van Vlissingen, richting zee, dus, staat het ook vast. Er is langzaam rijdend verkeer tussen Bergen op Zoom-Zuid en Rilland, tussen Markiezaat en Yerseke en tussen Kruiningen en de Vlaketunnel. Ook ter hoogte van Wouw is een ongeluk op de A58. Daardoor staat er tussen Heerle en Hoogerheide een file: 6 kilometer langzaam rijdend verkeer. 

Antwerpen
Verkeer richting Antwerpen heeft ook te maken met vertraging. Op de A4 tussen Bergen op Zoom en Antwerpen is er sprake van een grote vertraging, die bedraagt ongeveer 25 minuten. In tegengestelde richting is de vertraging 17 minuten.

Op de A29 tussen Bergen op Zoom en Rotterdam, tussen knooppunt Sabina en Numansdorp moet men rekening houden met vertraging. Aan het begin van de middag gebeurde een ongeluk met drie auto's op de Volkerakbrug richting Rotterdam.

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (50%)
  • Oneens (50%)
543 stemmen