Volledig scherm
Vandaag werd het SDW-complex Rovohof in Oud Gastel officieel geopend. Na de officiële handelingen konden bezoekers een kijkje nemen in enkele kamers van cliënten. Een vol huis hier dus voor cliënt Patrick © Marcel Otterspeer / Pix4Profs

Drukke opening SDW-locatie Rovohof in Oud Gastel

Oud Gastel - De feestelijke opening van SDW-woonlocatie Rovohof aan de Kerkstraat 25-27 is zaterdag een groot succes geworden. De 26 bewoners kregen van ruim vijfhonderd mensen bezoek.

Bewoonster Mandy van Nispen mocht samen met bestuurder Brigitte van Haaften met een druk op de knop de drie windslurven in beweging zetten en zo officieel de opening verrichten.

Met een fancy fair met talloze kraampjes, gezellige muziek en zelfs met dansen op het binnenterrein ontstond er een ongedwongen en gezellige sfeer. Unitmanager Peter van Steen kon zich geen betere opening voorstellen: "Iedereen voelt zich hier meteen thuis. En onze grote schare bezoekers merkt dat meteen aan onze blije bewoners. Het is geweldig om dit op zo'n dag als vandaag allemaal mee te maken. Iedereen heeft van de rondleidingen genoten. Het straalt van ieders gezicht af." In de avonduren was er een leuke afterparty op het binnenterrein met onder meer een barbecue.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
163 stemmen