Presentator Cornald Maas (tweede van rechts) in gesprek met kunstenaar Loek Grootjans (links), Axel Ruger van Van Gogh Museum (tweede van links) en Lieven Segers.
Volledig scherm
Presentator Cornald Maas (tweede van rechts) in gesprek met kunstenaar Loek Grootjans (links), Axel Ruger van Van Gogh Museum (tweede van links) en Lieven Segers. © Joyce van Belkom/het fotoburo

Druk bezocht eerbetoon aan Vincent van Gogh in Zundert

ZUNDERT - Salon Van Gogh, een eerbetoon aan een van ’s werelds meest invloedrijke kunstenaars, trok woensdagavond in Zundert een volle zaal van het Van GoghHuis. Zo’n 150 bezoekers kregen een aantrekkelijk programma voorgeschoteld, aan elkaar gepraat door Cornald Maas en Axel Rüger, directeur van het Van Gogh Museum Amsterdam.

 1. LIVE | Britten terughoudend met versoepelingen, ‘hausse aan boekingen’ verwacht
  Coronavirus

  LIVE | Britten terughou­dend met versoepe­lin­gen, ‘hausse aan boekingen’ verwacht

  Het Verenigd Koninkrijk zal terughoudend zijn met het uitbreiden van de groene lijst van landen waar mensen naartoe mogen reizen, zonder dat ze bij terugkomst in quarantaine hoeven. Premier Boris Johnson zegt de lijst niet te snel uit te willen breiden vanwege het risico op nieuwe coronavarianten. Reisorganisaties verwachten morgen een ‘hausse aan boekingen’ voor vakanties omdat het ministerie van Buitenlandse Zaken dan bekendmaakt welke landen een positief reisadvies krijgen. Het laatste nieuws over het coronavirus lees je in ons liveblog. Hier lees je onze vorige berichten terug.
 1. Rouwstoet in Gaza na luchtaanvallen van Israël
  Play

  Rouwstoet in Gaza na luchtaan­val­len van Israël

 2. Nierpatiënt over dochter: 'Risico niet nemen dat ze op school wordt besmet'
  Play

  Nierpa­tiënt over dochter: 'Risico niet nemen dat ze op school wordt besmet'

Poll

NAC gaat via de play-offs promoveren naar de eredivisie.

NAC gaat via de play-offs promoveren naar de eredivisie.

 • Eens (25%)
 • Oneens (75%)
339 stemmen