Volledig scherm
De politie wist de automobilist op te pakken. © Marcel van Dorst/MaRicMedia

Dronken automobilist (28) rijdt in op groepje, twee gewonden bij aanrijding Raamsdonksveer

RAAMSDONKSVEER - Een dronken man (28) uit Raamsdonksveer zou in de nacht van zaterdag op zondag met een auto zijn ingereden op een groepje mensen op een parkeerplaats aan de Burgemeester Krijgsmangeerde in Raamsdonksveer. Twee personen raakten hierbij gewond. De automobilist is aangehouden. Dat meldt de politie.

De gewonden zijn een 17-jarige jongen en een 47-jarige man uit Raamsdonksveer.

Tijdens een besloten feest in een horecazaak aan de Burgemeester Krijgsmangeerde was ruzie ontstaan tussen de 28-jarige en 47-jarige mannen. Het ging om een ruzie in de relationele sfeer. De verdachte was boos in zijn auto gestapt en was enkele rondjes gaan rijden.

Hij zou terug zijn gekomen bij de horecazaak waarna hij rond 01.50 uur de aandacht trok van enkele mensen daar. Vervolgens kwamen enkele mensen naar buiten reed de 28-jarige verdachte de jongen en de man aan.

De jongen moest met een schaafwond aan zijn rechterbeen naar het ziekenhuis. Ook de andere man werd aan zijn rechterbeen geraakt. Hij hoefde niet naar het ziekenhuis.

Het voertuig botste ook tegen een andere auto. Beide wagens raakten beschadigd.

De automobilist reed verder na de aanrijding. Hij werd rond 02.30 uur opgepakt op de Bliek in Raamsdonksveer. Hij blies 590 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd. Hij wordt verdacht van poging doodslag, verlaten plaats ongeval en rijden onder invloed.

De politie doet onderzoek. De twee slachtoffers hebben aangifte gedaan.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
75 stemmen