Volledig scherm
© RGBStock.com

Drietal aangehouden voor zware mishandeling in Breda

BREDA - In de nacht van vrijdag  op zaterdag heeft de politie een 24-jarige man uit Breda, een 17-jarig meisje uit Helmond en een 21-jarige vrouw uit Helmond aangehouden op verdenking van zware mishandeling in Breda. 

De drie waren in de Veemarktstraat betrokken bij een vechtpartij, waarbij een 25-jarige man uit Prinsenbeek gewond is geraakt. De precieze aanleiding voor de vechtpartij is nog niet bekend. Het slachtoffer is per ambulance naar het ziekenhuis gebracht en (nog) niet in staat om aangifte te doen. Hij zou door de 24-jarige verdachte meerdere keren tegen zijn hoofd zijn geslagen en geschopt. Ook zou hij, toen hij op de grond lag, door de jonge vrouwen zijn geschopt.

Camerabeelden
​De politie hield de drie verdachten aan. De 21-jarige vrouw verzette zich tegen haar aanhouding en beledigde daarbij een politieagente. De agente heeft aangifte gedaan. Het drietal zit vast voor nader onderzoek en verhoor. Bij het onderzoek gebruikt de politie onder andere de beschikbare camerabeelden in het uitgaansgebied.

Live Voetbal

home logo Sparta RotterdamSPA
EINDE
2-3
ExcelsiorEXC
away logo
home logo AjaxAJA
EINDE
2-0
FeyenoordFEY
away logo
home logo Willem IIWIL
EINDE
1-1
FC GroningenGRO
away logo
home logo Heracles AlmeloHER
EINDE
1-2
PSVPSV
away logo

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
1118 stemmen