Volledig scherm
© Freeimages

Drie mannen beschoten in Bergen op Zoom, verdachte is aangehouden

BERGEN OP ZOOM - Drie mannen hebben zich zondagochtend bij op het politiebureau gemeld, omdat ze zouden zijn beschoten. De politie heeft de verdachte 's middags aangehouden. 

De drie mannen zouden zondagochtend rond 07.00 uur zijn beschoten op de Markiezaatsweg in Bergen op Zoom. Geen van hen  is gewond geraakt en ook de auto waarin ze reden is niet beschadigd. De schutter is een bekende van de mannen. Ze waren enorm geschrokken en meteen naar het politiebureau gegaan. 

Forensische Opsporing is meteen een onderzoek gestart op de plek waar de mannen aangaven dat er geschoten was. Er werden inderdaad sporen aangetroffen van een schietpartij. Aangezien de verdachte bekend was, werd er meteen een arrestatieteam opgeroepen om de, mogelijk gewapende, verdachte man van 38 uit Bergen op Zoom op te sporen. 

Aanhouding

De auto's van het arrestatieteam reden rond 13.30 uur achter de auto waarin de verdachte zat. Hij kreeg dit op de Marconilaan in Bergen op Zoom in de gaten en probeerde nog te vluchten, maar dit lukte niet meer. Twee auto's van het arrestatieteam hebben de verdachte tot stoppen gedwongen door tegen zijn auto aan te rijden. De verdachte kon geen kant meer op. Hij is aangehouden en overgebracht naar het cellencomplex waar hij verhoord wordt door rechercheurs. In de woning van de verdachte is een huiszoeking gedaan. 

poll

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

Nederland moet snel werk maken van goede openbare toiletvoorzieningen voor iedereen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
784 stemmen