Volledig scherm
© Thinkstock

Drie mannen aangehouden voor schieten op woning in Dussen

DUSSEN - De politie heeft twee mensen aangehouden in verband met het schieten op een woning in Dussen in de nacht van 4 op 5 maart. Een derde verdachte heeft zichzelf gemeld bij het politiebureau.

De recherche heeft in verband met de schietpartij woensdag 8 juni in Udenhout een 52-jarige inwoner van Helvoirt aangehouden. In Beneden-Leeuwen hielden politieagenten op dezelfde dag een 32-jarige man uit Helvoirt aan. De derde verdachte, een 35-jarige man uit Sprang-Capelle, kwam zich zondag melden. Alle drie zijn voor nader onderzoek en verhoor in de cel gezet. De drie arrestanten worden ervan verdacht betrokken te zijn geweest bij het beschieten van een woning in de Hartog de Vriesstraat in Dussen.

Spoor
Daar werd in de bewuste nacht rond middernacht geschoten, waarbij een ruit van de woning is vernield. De bewoners waren thuis, maar raakten niet gewond. De politie stelde een uitgebreid onderzoek in. Het spoor leidde naar de aangehouden verdachten. De politie verrichte woensdag, onder het toeziend oog van de rechter-commissaris, huiszoeking in twee woningen in Helvoirt en in een woning in Beneden-Leeuwen. De politie gaat verder met het onderzoek.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
164 stemmen