Volledig scherm
Wouw lag dit weekend aan zee. Met een heus strand waar verschillende wedstrijden beachvolleybal op werden gespeeld. En het weer werkte ook nog eens goed mee. foto peter van trijen/pix4profs

Drie dagen genieten van Wouw aan Zee

WOUW - Drie dagen lang lag Wouw niet aan de Smalle Beek, maar aan de zee. Compleet met een groot strand waarop beachvolley, voetvolley en tennis gespeeld kon worden.

Twintig vrachtwagens zand waren er nodig om de Wouwse Markt een zomers aanzien te geven compleet, met (plastic) palmen en strandstoelen.
Vijfenvijftig teams hadden zich opgegeven om aan het sportieve evenement deel te nemen, dat vrijdag van start ging met het voorstellen van de ploegen, en tevens het fietsevenement Van de kaant in het zaand. Met fietsen probeerden de deelnemers zo ver mogelijk het losse zand op te rijden en dat werd een vermaak waarbij niet alleen de deelnemers genoten, maar ook de toeschouwers. Niet altijd ging het even goed, want menig deelnemer kwam na enkele meters tot stilstand en viel dan met fiets en al in het losse zand.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
525 stemmen