Volledig scherm
© Thinkstock

Dorpsplatform Hoogerheide wil meer controle op foutparkeerders in Raadhuisstraat

HOOGERHEIDE - Het Dorpsplatform Hoogerheide (DPH) wil dat er strenger gecontroleerd wordt op foutparkeerders in de Raadhuisstraat in Hoogerheide. De leden van het DPH zien dagelijks dat er auto's schots en scheef staan geparkeerd in de parkeervakken.

Volgens DPH-lid Kees van Zunderd staan in vakken waar vier auto's kunnen staan maar twee auto's omdat mensen hun voertuig midden op het parkeervak zetten. Om dit te voorkomen wil het DPH dat de gemeente in de vakken strepen aanbrengt. Het DPH weet dat destijds is toegezegd dat die strepen er zouden komen.

Wethouder Jeffrey van Agtmaal bevestigde die afspraak maar vertelde dat er geen budget meer voor was. Hij beloofde dat, mits er een budget gevonden wordt, er alsnog strepen in de parkeervakken worden aangebracht. Hij vertelde ook dat de boa regelmatig controleert in de Raadhuisstraat en dat die regelmatig bekeuringen uitschrijft aan foutparkeerders.

  1. Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord
    Overwinning

    Eerherstel voor NAC met magistrale 0-2 zege op Feyenoord

    Drie dagen na het bekerechec bij Achilles'29 verlaat NAC op een historische avond juichend de Rotterdamse Kuip. Een treffer van Giovanni Korte voor rust en een late treffer van invaller Thomas Enevoldsen waren voldoende om landskampioen Feyenoord in eigen huis te vloeren: 0-2. Na rust pas wist de ploeg van Giovanni van  Bronckhorst het veldoverwicht om te zetten in kansen. Kramer en Amrabat waren dicht bij de gelijkmaker, maar toen zelfs ook een strafschop niet besteed was aan Kramer lag de weg naar een Bredase zege wagenwijd open. Uiteindelijk loodste Feyenoord-doelman de gasten definitief dat pad op. Na zijn blunder was het voor Enevoldsen kinderspel om de 0-2 binnen te schuiven. Het eerste half uur was er eigenlijk maar één ploeg aan de bal. Op een voor het legioen veelbelovende eerste hoekschop na 44 seconden voetballen na kon Feyenoord haar overwicht echter geen moment omzetten in doelgevaarlijke daden. Een kopbal van Jan Arie van der Heijden (uit een corner) scheerde de lat. Bij de enige scherpe dieptepass van de Rotterdammers (op El Ahmadi) lag NAC-doelman Mark Birighitti in de weg. Veel dreigender was het 'offensief' van Feyenoord niet. 

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
691 stemmen