Volledig scherm
© ANP

Dikkertje Dap in Oud Gastel is er voor iedereen

OUDGASTEL - Op 1 september 1991 werd in Oud Gastel kinderopvang Dikkertje Dap opgericht. Afgelopen zaterdag is het na 25 jaar groot feest. Samen met oprichtster Elly Schepers en wethouder Jan Paantjens werd symbolisch een plataan geplant en ging enkele honderden fleurige ballonnen de lucht in. 

Directeur Fred Lambregts:’ De laatste jaren is er steeds meer waardering voor ons werk. We doen heel wat meer dan het oppassen. Het gaat duidelijk om een goed pedagogisch klimaat en een uitdagende ontwikkeling.”

Elly Schepers is duidelijk in haar woorden. Ze hoopt dat de nieuwe plataan ook de komende 25 jaar de mogelijke stormen op kan vangen die de toekomst wellicht brengt. “ Maar moge deze boom ook getuige zijn van een liefdevol opgroeien. Met vallen en opstaan.”

Het is feest. En alle 32 pedagogisch medewerkers hebben zich verkleed als ‘ medewerker’ van Studio 100. Directeur Fred is snel ongekleed tot de bekende Piet Piraat. Kabouter Plop is er, K3, Mega Mindy en Toby. Het is heel sfeervol allemaal. Zowel voor de (groot) ouders als de kinderen allerlei lekkere drankjes en hapjes.

Lees maandag meer over Dikkertje Dap in BN DeStem

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (93%)
  • Oneens (7%)
149 stemmen