Volledig scherm

Diefstal in Breda en straatroof in Bergen op Zoom bij Bureau Brabant

ETTEN-LEUR - In de eerstkomende uitzending van opsporingsprogramma Bureau Brabant wordt aandacht besteed aan een diefstal bij een juwelier in Breda en aan een straatroof in Bergen op Zoom.    

De diefstal bij de juwelier werd gepleegd op dinsdag 5 juni. Die dag kwamen een man en een vrouw binnen bij een juwelierszaak in de Karrestraat. Nadat het tweetal een aantal sieraden had bekeken vertrokken ze zonder iets te kopen. Later bleek dat ze een armband hadden gestolen. 

Klap
Op zaterdag 25 juni 2016 werden twee jonge jongens van twaalf en dertien jaar slachtoffer van een straatroof. De slachtoffers fietsten samen door de wijk toen er opeens twee andere jongens tevoorschijn sprongen. Ze bedreigden de vrienden en gaven hen een klap. Vervolgens werden de jongens beiden van hun mobiele telefoon beroofd. In deze uitzending is een reconstructie van deze straatroof te zien.

Winkeldief
In dezelfde aflevering van Bureau Brabant wordt ook aandacht geschonken aan een overval op een slijterij in Eindhoven en een gewelddadige winkeldief die toesloeg in Tilburg. Omroep Brabant zendt het opsporingsprogramma vanaf maandag uit.

poll

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

  • Eens (58%)
  • Oneens (42%)
383 stemmen