Tijdens de jaarlijkse Westminster Kennel Club Dog Show in New York is Flynn, een Bichon Frisé, tot mooiste hond van het jaar uitgeroepen. Aan de jaarlijkse competitie doen honderden honden uit heel Amerika mee. Foto Justin Lane
Volledig scherm
Tijdens de jaarlijkse Westminster Kennel Club Dog Show in New York is Flynn, een Bichon Frisé, tot mooiste hond van het jaar uitgeroepen. Aan de jaarlijkse competitie doen honderden honden uit heel Amerika mee. Foto Justin Lane © Getty Images

Deze foto’s moet je gezien hebben

FotoserieDe beeldredactie ziet dagelijks duizenden nieuwsfoto’s. In deze rubriek worden de opvallendste, mooiste of meest bijzondere foto’s geselecteerd. Klik op een van de beelden om deze te vergroten en er doorheen te bladeren.

 1. Zeker vijf doden bij zware winterstormen Californië

  Zeker vijf doden bij zware winterstor­men Californië

  Zware winterstormen in het noorden van de Amerikaanse staat Californië hebben zeker vijf mensenlevens geëist. De stad San Francisco meldde woensdag dat twee mensen bezweken zijn aan verwondingen die ze door het extreme weer hadden opgelopen. In Oakland werd een dakloze man aangetroffen in zijn tent, die was geraakt door een omgevallen boom, schreef de San Francisco Chronicle. De twee andere doden vielen in de county’s Contra Costa en Portola Valley.
 2. Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen
  met video

  Peter Gillis moet dwangsom van een miljoen betalen

  Realityster Peter Gillis moet als eigenaar van de Oostappengroep een dwangsom betalen van één miljoen euro. Die werd hem woensdag door de gemeente Peel en Maas (Limburg) definitief opgelegd voor de illegale huisvesting van arbeidsmigranten op vakantiepark De Berckt in het Limburgse dorp Baarlo. De gemeente wees een bezwaar van Gillis tegen de dwangsom af. Gillis laat woensdag weten zich niet in de beslissing van de gemeente te kunnen vinden. Hij gaat de kwestie aan de rechter voorleggen.