Volledig scherm
Luchtfoto Markt, met het Oude Raadhuis en de St.Jan. Archieffoto: Ramon Mangold

Denk en praat mee over de binnenstad van Roosendaal

ROOSENDAAL - Pop-up winkels, een speciale academie voor beginnende ondernemers, mix van horeca en retail. Stadsbestuurders en ondernemers in Roosendaal trekken van alles uit de kast om de leegstand terug te dringen. Want dat er iets moet gebeuren, is evident. De stad kampt al jaren met relatief veel lege etalages. Gebeurt er voldoende om het tij te keren?

Het is zeker niet alleen kommer en kwel. Zo heeft het overdekte winkelcentrum De Roselaar in Roosendaal amper met leegstand te maken. En hoe kan de binnenstad profiteren van het succes van outletcentrum Rosada?

Het zijn vragen die dinsdag 11 oktober aan bod komen tijdens het Binnenstaddebat. Roosendaal en Bergen op Zoom staan centraal tijdens deze bijeenkomst die wordt gehouden in Parrotia in Roosendaal (Markt 54). De organisatie is in handen van BN DeStem en Bibliotheek VANnU. Gespreksleider deze avond is BN DeStem-journalist Franka van der Rijt.

Ondernemers en beleidsmakers gaan met elkaar in debat over de toekomst van het stadscentrum. Iedereen is van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang debat 20.00 uur.

Heeft u zelf suggesties om de binnenstad van Roosendaal een pepmiddel te geven? Geef ze aan ons door door een reactie te plaatsen onder dit artikel.  In de Roosendaalse bibliotheek komt ook een fysieke ideeënbus te staan.

In aanloop naar het debat op dinsdag 11 oktober besteden we veel aandacht aan dit onderwerp.

Lees dinsdag bijvoorbeeld achtergrondverhalen over hoe Roosendaal omgaat met het stadshart.
 

Live Voetbal

home logo FeyenoordFEY
18:30
VVV-VenloVVV
away logo
home logo FC TwenteTWE
18:30
sc HeerenveenHEE
away logo
home logo NAC BredaNAC
20:45
AjaxAJA
away logo
home logo Willem IIWIL
20:45
Sparta RotterdamSPA
away logo

poll

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

Van Gogh is wereldberoemd; terecht dat Brabant meebetaalt aan het terughalen van zijn werk.

  • Eens (38%)
  • Oneens (62%)
652 stemmen