Volledig scherm
Binnenstad van Bergen op Zoom Archieffoto Rob Zorn

Denk en praat mee over de binnenstad van Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - Pop-up winkels, een speciale academie voor beginnende ondernemers, mix van horeca en retail. Stadsbestuurders en ondernemers in Bergen op Zoom trekken van alles uit de kast om de leegstand terug te dringen. Want dat er iets moet gebeuren, is evident. De stad kampt al jaren met relatief veel lege etalages. Gebeurt er voldoende om het tij te keren?

Het zijn vragen die dinsdag 11 oktober aan bod komen tijdens het Binnenstaddebat. Bergen op Zoom en Roosendaal staan centraal tijdens deze bijeenkomst die wordt gehouden in Parrotia in Roosendaal (Markt 54). De organisatie is in handen van BN DeStem en Bibliotheek VANnU. Gespreksleider deze avond is BN DeStem-journalist Franka van der Rijt.

Ondernemers en beleidsmakers gaan met elkaar in debat over de toekomst van destadscentra. Iedereen is van harte welkom om de bijeenkomst bij te wonen. Inloop vanaf 19.30 uur, aanvang debat 20.00 uur.

Suggesties
Heeft u zelf suggesties om de binnenstad van Bergen op Zoom een pepmiddel te geven? Geef ze aan ons door door een reactie te plaatsen onder dit artikel.

In aanloop naar het debat op dinsdag 11 oktober besteden we veel aandacht aan dit onderwerp.

Lees dinsdag bijvoorbeeld achtergrondverhalen over hoe Bergen op Zoom omgaat met het stadshart.
 

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
562 stemmen