Volledig scherm
Tom Boere © Pro Shots

Deadline Day: NAC grijpt naast topscorer Boere én Van der Heijden

BREDA – NAC heeft naast Tom Boere gegrepen. Technisch directeur Hans Smulders heeft dinsdagmiddag bij FC Oss geïnformeerd naar de topscorer van de eerste divisie, maar Boere bleek geen haalbare kaart. Dat heeft FC Oss dinsdagavond bevestigd.

FC Oss verlangt een transfersom van tenminste 300.000 euro voor de speler die al 24 keer scoorde. Geld dat NAC niet heeft. Daarnaast heeft Boere via zijn zaakwaarnemer aan Smulders laten weten niet tussentijds te willen vertrekken.
De 24-jarige aanvaller heeft een aflopend contract, maar de Ossenaren hebben een eenzijdige optie waar ze gebruik van gaan maken. Dat betekent dat Boere ook komend seizoen onder contract staat bij FC Oss. De clubleiding verlangt ook in de zomer een transfersom van tenminste drie ton.

Van der Heijden
Daarnaast vist NAC ook achter het net wat betreft Dennis van der Heijden. Smulders heeft gevraagd naar de mogelijkheden om de 19-jarige aanvaller van ADO Den Haag te huren, maar Van der Heijden maakt dit seizoen af bij FC Volendam. Een concurrent van NAC in de strijd om promotie naar de eredivisie.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
199 stemmen