Volledig scherm

De West-Brabantse week: Gesprongen leiding verwoest huis en NAC opent seizoen

WEST-BRABANT - Via allerlei kanalen komt er veel nieuws op ons af. Tijd voor een korte samenvatting aan het einde van de week. Wat gebeurde er afgelopen week in West-Brabant?

NAC opent het seizoen met een 4-1 overwinning op Jong FC Utrecht

NAC is het nieuwe voetbalseizoen goed begonnen in de thuiswedstrijd tegen Jong FC Utrecht, het team dat vrijdagavond zijn debuut maakte in het betaald voetbal. En sneller dan verwacht maakte Bodi Brusselers vrijdagavond zijn debuut in het eerste elftal van NAC.

Woning in Oosterhout geruïneerd na een gesprongen waterleiding

Stan en Eva Zebracki waren op vakantie toen het gebeurde. Bij thuiskomst bleek het hele huis van binnen 'gekookt' te zijn door een gesprongen waterleiding die was aangesloten op de stadsverwarming. En dat net na een verbouwing van vier jaar. Het duurt nog zeker drie maanden voordat ze weer terug kunnen. 

23-jarige Ossendrechtse belandt in ziekenhuis na zwaar ongeluk met paard en wagen

Marissa Jaspers ging met een vriendin een stukje rijden met paard en wagen toen ze plotseling werd opgeschrikt door een auto die hen in wilde halen. Ze belandde in de sloot met wagen en al. De inzittenden van de auto zijn nog niet gevonden. 

Oosterhouter komt om bij eenzijdig ongeluk op Oude Veersseweg

Een 22-jarige man uit Oosterhout is woensdag omgekomen nadat zijn auto op z'n kop in de sloot was beland. Hij is later door de politie gevonden. 

Oosterhout neemt afscheid van Rick van Beijnen

Op het hoofdveld van voetbalclub TSC wordt van de in Spanje verongelukte Rick van Beijnen afscheid genomen. 

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
368 stemmen