Volledig scherm
Overzicht van de Week

De West-Brabantse week: Dumoulin rijdt in Chaam en rally verhuist naar Roosendaal

WEST-BRABANT - Via allerlei kanalen komt er veel nieuws op ons af. Tijd voor een korte samenvatting aan het einde van de week. Wat gebeurde er afgelopen week in West-Brabant?

Verlamde wielrenner uit Geertruidenberg vecht voor zijn leven
Man (54) raakte zondag bijna volledig verlamd na een aanrijding met een hond. De eigenaar van het dier is spoorloos. De politie en familie van een man uit Geertruidenberg die zwaargewond raakte bij een aanrijding met een hond, deden een oproep aan getuigen om zich te melden, die gelukkig ook reageerde.

Dumoulin rijdt mee in Chaam
Stef Clement uit Made won de Acht van Chaam. Bauke Mollema werd tweede en Danny van Poppel derde maar de meeste aandacht ging uit naar Tom Dumoulin. Dumoulin testte zijn pols voor de Olympische Spelen maar moest tijdens de koers afstappen.

Drie verkleumde vluchtelingen in vrachtwagen bij Hazeldonk 
Verstijfd van de kou kwamen donderdagmiddag drie vluchtelingen uit de koeltrailer bij bedrijventerrein Hazeldonk tevoorschijn.

GTC Rally verhuist van Etten-Leur naar Roosendaal
De GTC Rally verhuist dit najaar naar Den Goubergh in Roosendaal. De laatste jaren was de voormalige Nacht van Achtmaal thuis in het centrum van Etten-Leur.

Oplevering station Breda
Vrijdag was de oplevering van het complete gebouw: De terminal voor openbaar vervoer, kantoren én appartementen konden officieel in gebruik genomen worden. Bekijk de fraaie luchtfoto's en video 

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
103 stemmen