Volledig scherm
Still uit het programma 'Married at first sight' © RTL4

De perfect match voor Patty?

BREDA - Zodra bruid Patty (32) de trouwzaal binnenschrijdt aan de arm van haar broer Bob is het overduidelijk. Enkele meters verder staat de onbekende man met wie ze gaat trouwen te stralen in zijn felblauwe pak.

Het koppelprogramma heet Married at first sight, in dit geval lijkt er sprake van Love at first sight. "We hielden elkaars hand vast, dat voelde meteen goed. En we hebben elkaar niet meer losgelaten", aldus de stralende Bredase kort na het jawoord, dat bezegeld werd met drie oprechte zoenen, vol op de mond.

Wát een verschil met het andere bruidspaar, dat in deze tweede aflevering trouwde. "Hij is helemaal niet mijn type, eigenlijk wil ik naar huis", mopperde Nathalie nadat ze toch wel 'ja' had gezegd tegen de zichtbaar onzekere Yori.

Het bewijst nu al dat het alle kanten op kan met deze realityshow. Op wetenschappelijke wijze zijn kandidaten gekoppeld aan een volgens een bioloog, psycholoog en seksuoloog perfecte match. Na het officiële trouwen, op huwelijkse voorwaarden, volgt een honeymoon. Daarna moeten ze het nog een week of vijf samen uit zien te houden vooraleer ze mogen beslissen of ze getrouwd blijven of rap weer uit elkaar gaan.

Voor Patty Christiaanse, die kinderopvang Patty Confetti in Ulvenhout runt, lijkt een droom werkelijkheid te worden. Ook haar vriendinnen, zus Stephy en moeder Nanneke reageren in deze aflevering opgetogen. 'Leuke vent', 'knuffelbeer', 'pretoogjes', ze komen woorden tekort om ex-militair Bram uit Den Bosch te prijzen om zijn stoere en tegelijkertijd zachte uitstraling.

Lees woensdag meer in BN DeStem

Bekijk hier enkele afbeeldingen uit de uitzending

'Married at first sight', RTL4. Herhaling afl. 2: vandaag, 16.05 uur. Afl. 3: dinsdag 15 maart, 21.30 uur.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
163 stemmen