Volledig scherm
Daphne Zoon (11) uit Fijnaart houdt een bingo voor eenzame ouderen. © Facebook/Surplus Groep

Daphne (11) houdt bingo voor eenzame ouderen in Fijnaart, tiener geïnspireerd door Geer en Goor

FIJNAART - De 11-jarige Daphne Zoon uit Fijnaart houdt vrijdag 8 juli een bingo voor alle eenzame 60-plussers in woonzorgcentrum Fendertshof in haar woonplaats.

De tiener werd volgens de Surplus Groep geïnspireerd door het programma 'Geer en Goor zoeken een hobby!' van Gerard Joling, Gordon en het Ouderenfonds. "Ze dacht dat er in Fijnaart vast ook wel eenzame ouderen zouden zijn die wel een gezellige middag konden gebruiken", aldus de welzijnsorganisatie.

Daphne is bij winkeliers en bedrijven in Fijnaart langs geweest met de vraag of zij een bijdrage wilden leveren aan de bingo. Die hebben diverse leuke prijzen beschikbaar gesteld, waaronder activiteiten die ouderen na de bingo nog kunnen doen. "Op deze manier probeert Daphne de eenzame ouderen zoveel mogelijk plezier te laten beleven", aldus Surplus.

Alle eenzame 60-plussers zijn op 8 juli vanaf 13.30 uur van harte welkom in het Fendertshof aan de Kerkring. De bingo begint om 14.00 uur. In de pauze krijgen deelnemers een drankje en iets lekkers.

Volledig scherm
De uitnodiging voor de bingo van Daphne Zoon. © Facebook/Surplus Groep

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
325 stemmen