Volledig scherm

Dancetour Breda droog maar door kou lager bezoekersaantal

BREDA -  Het Chasséveld in Breda was zondag het toneel voor Dancetour. Het gratis dansfestival in het centrum van Breda trekt jaarlijks duizenden mensen. Het bleef droog, maar de kou zorgde wel dit jaar voor een lager bezoekersaantal, de organisatie schat het aantal bezoekers op 15.000.

Programma Dancetour Breda

13:00 Winnaar DJ Clash Breda
13:30 Tom & Jame
14:30 Sunnery James & Ryan Marciano
16:00 Dirtcaps
17:00 Kill The Buzz
18:00 Dannic
19:30 Blasterjaxx
21:00 Ummet Ozcan

Tijdens de set van Dannic kwam Hardwell verrassend ook op het podium, waarna de vrienden samen een set deden. Bredanaar Dannic beleefde in 2009 zijn grote doorbraak op het podium van Dancetour. Inmiddels is hij een van de populairste dj's en treedt hij op van Tokyo tot Las Vegas. BN DeStem sprak hem backstage, waar hij nog een biertje dronk met zijn vriend en collega Hardwell.

Over Dancetour had de dj, ook bekend als Daan Romers, het volgende te zeggen: "De kracht van dit feest zit 'm in de laagdrempeligheid. Veel jongeren komen hier voor het eerst in aanraking met dance. Bovendien biedt het een podium voor jong talent. Zo is Dancetour van grote waarde voor de toekomst van onze muziekwereld. Als ik zo het Chasséveld eens bekijk, zit het wel goed met die nieuwe lichting danceliefhebbers."

Kijk terug op  Dancetour 2016 hieronder met het liveblog.

Volledig scherm
Volledig scherm
Volledig scherm
Steeds drukker en gezelliger bij Dancetour Breda
Volledig scherm
Volledig scherm
gratis dance evenement dancetour is weer neergestreken op het chasseveld in breda met oa kill the buzz © foto : ron magielse - pix4profs
Volledig scherm

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
76 stemmen