Volledig scherm

Corendon ontkent deelname in Den Goubergh

ROOSENDAAL - Reisorganisatie Corendon gaat niet in zee met eigenaar Leon van der Pluijm en manager Martien Vreijsen van paardensportcentrum Den Goubergh in Roosendaal.

In tegenstelling tot wat Van der Pluijm en Vreijsen beweren, meldt Corendon-topman Kees Teer dat de internationaal opererende reisorganisatie zeker niet de exploitant wordt van het luxe hotel dat in 2017 moet verrijzen in het kader van uitbreidingsplannen van Den Goubergh.

"Wij hebben andere prioriteiten", aldus Teer, directeur hotel Development & Acquisition van Corendon. Van der Pluijm zei vrijdag dat alle uitbreidingsplannen financieel geborgd zijn en dat er geen probleem is als Corendon afziet van de hotelexploitatie.

Onder de naam 'World of Dreams' werden de uitbreidingsplannen afgelopen week gepresenteerd. Onderdeel van de uitbreiding is een 'Vitality Hotel' met 70 kamers en voorzieningen zoals wellness. In de documentatie staan Corendon, bouwgroep Züblin en architectenbureau The Art of Living Well als strategische partners voor het hotel.

Lees veel meer hierover zaterdag in BN DeStem.

poll

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

Scholen moeten meer tijd maken voor begrijpend lezen en literatuur

  • Eens (96%)
  • Oneens (4%)
100 stemmen