Volledig scherm
RGB Stock

Buurten en feesten in Hoeven

HOEVEN – De viering van het 50-jarig bestaan van wijkvereniging Den Driehoek is een typisch Hoevens feestje geworden. Zowel kinderen, ouderen als gezinnen kregen afgelopen zaterdag in en bij de grote tent aan De Oude Dijk, volop de aandacht. 

Frans Rombouts die al 36 jaar voorzitter is had niet anders verwacht.” De sfeer is bij ons altijd goed en de opkomst ook.”

Samen met Ria van de Riet en Mario Burgers vormt hij het bestuur dat uitbreiding behoeft.De polderbuurt vernoemd naar al die driehoekig gevormde stukken land, werd in 1966 als het ware opgericht. Voordat het een wijkvereniging werd, was het een feestcomité.

Dit feestcomité was alleen actief bij feestelijkheden zoals jubilea , geboortes en bij formele gebeurtenissen. Toen de oprichting van de wijkvereniging een feit was, droeg het feestcomité de taken, gegevens en kas over aan de wijkvereniging.

De gezelligheid en het ons-kent- ons gevoel is ook zaterdag erg groot. In de middag spelen de kinderen op het springkussen en spelletjes. De ouderen hebben bingo.

Om half zeven schuiven ruim 100 wijkbewoners aan het buffet. Dan buurten, muziek en feest.

poll

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

  • Eens (94%)
  • Oneens (6%)
48 stemmen