Volledig scherm
© Thinkstock

Buurman (64) mishandelt jongen (10) in Roosendaal: kind gewond

ROOSENDAAL - Een 64-jarige man uit Roosendaal heeft donderdagavond een 10-jarige buurjongen mishandeld die verstoppertje aan het spelen was. De man had de jongen vastgepakt en meerdere keren tegen een plank met spijkers geslagen. De jongen raakte gewond en moest zich laten behandelen door een dokter. De buurman heeft verklaard dat de jongen over een poort met spijkers is geklommen en zich zo heeft verwond.

De politie had een melding gekregen van de mishandeling. Agenten waren rond 21.30 uur naar het adres in de wijk Kalsdonk gereden. Een familielid van de jongen had de melding gedaan en vertelde dat de jongen verstoppertje aan het spelen was in een brandgang. De verdachte had de jongen vastgepakt en mishandeld. Het is niet duidelijk wat de aanleiding was van de mishandeling en aan welke lichaamsdelen de jongen gewond raakte. Ook is het bij de politiewoordvoerster niet bekend waar de plank met spijkers zich precies bevond, of het bijvoorbeeld onderdeel was van een poort.

De 64-jarige buurman was donderdagavond zelf naar het politiebureau gegaan. Hij wordt verdacht van zware mishandeling en werd in een cel gezet.

poll

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

Het wordt de hoogste tijd dat iemand Donald Trump tot de orde roept

  • Eens (79%)
  • Oneens (21%)
164 stemmen