Volledig scherm
Choco Atelier Oudenbosch © Wim van den Broek

Burgemeester opent Choco Atelier in Oudenbosch (video)

OUDENBOSCH - Ooit had Oudenbosch een chocolaterie in de Fenkelstraat. Sinds donderdag kunnen de echte chocoliefhebbers van bonbons, chocorepen en andere specialiteiten uit cacao weer op hetzelfde adres terecht.

Jan en Sofie Nagelkerke betrokken het winkelpand bij hun bakkerij en lunchroom. ,,We verhuurden het eerder al aan een kledingzaak. Nu die verderop is gaan zitten in Oudenbosch en we ook geen leegstand wensten, beginnen met de nieuwste loot aan ons familiebedrijf.''

Nagelkerke volgde een choco-workshop om zich te bekwamen in het vak van chocolatier. Tot zijn verbazing was de naam Choco Atelier als domeinnaam nog beschikbaar. Het interieur van de speciaalzaak doet denken aan nostalgische chocolateriezaken in steden als Antwerpen en Brussel.

Voor de opening hadden de Nagelkerkes de kersverse burgemeester Jobke Vonk-Vedder gevraagd. Die liet zich dit smakelijke buitenkansje niet ontnemen. ,,Voor het eerst dat ik in mijn nieuwe gemeente een lintje mag doorknippen. En ik geef het toe, ik kan van chocolade erg genieten.''

Volledig scherm
Burgemeester Jobke Vonk-Vedder opent het Choco Atelier © Wim van den Broek
Ooit had Oudenbosch een chocolaterie in de Fenkelstraat. Sinds donderdag kunnen de echte chocoliefhebbers van bonbons, chocorepen en andere specialiteiten uit cacao weer op hetzelfde adres terecht.

poll

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

Het moet afgelopen zijn met seksuele intimidatie van vrouwen

  • Eens (91%)
  • Oneens (9%)
893 stemmen