Volledig scherm
© Thinkstock

Brutale dievegge besteelt bejaarde vrouw twee keer in haar woning in Breda

BREDA - Een bejaarde vrouw is in haar appartement aan de Schorsemolenstraat op de vroege ochtend van vrijdag 19 en donderdag 25 augustus op brutale wijze bestolen door dezelfde dievegge.

De eerste overval gebeurde op vrijdag 19 augustus rond 07.40 uur. De vrouw opende de voordeur, omdat ze een zuster verwachtte, maar toen stond daar een onbekende vrouw die zei de invaller te zijn. De zogenaamde invaller hielp de bewoonster en doorzocht ondertussen alle lades. Er werden sieraden en contant geld meegenomen. 

Indringer

Op donderdag 25 augustus sloeg de dievegge weer toe. De bejaarde vrouw werd rond 08.00 uur geholpen door een medewerkster van Thuiszorg. Kort na vertrek werd er aangebeld. De vrouw dacht dat de verzorgster iets vergeten was en deed daarom weer open. Tot haar schrik stond dezelfde dievegge weer voor de deur. De bewoonster probeerde de deur nog dicht te doen, maar de vrouw zette brutaal haar voet tussen de deur en gaf een duw. Ze nam opnieuw sieraden mee waaronder een ketting waaraan het slachtoffer emotionele waarde hecht. 

De politie heeft een uitgebreide aangifte opgenomen en een buurtonderzoek ingesteld waarbij meerdere buurtbewoners zijn ondervraagd. Getuigen kunnen zich melden bij de politie. 

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (49%)
  • Oneens (51%)
528 stemmen