Volledig scherm
Dennis Maas © Ron Magielse/Pix4Profs

Bredase uitgeefster in landelijke finale van ZomerOndernemer

Breda/Oosterhout - De Bredase Nikki Pommer vertegenwoordigt de regio Amerstreek-Breda in de landelijke finale van ZomerOndernemer op donderdag 6 oktober. Pommer is een eigen uitgeverij voor jongeren gestart.

ZomerOndernemer is een project waar jongeren in zes weken tijd leren over het ondernemerschap. De jongeren startten afgelopen zomer in elf verschillende regio's hun eigen bedrijf met begeleiding, een startkapitaal en verzekering.

De elf genomineerden wonnen de regionale finale en zijn daarmee gekwalificeerd voor de landelijke finale. De uiteindelijke winnaar mag zich 'ZomerOndernemer' noemen en wint een reis naar Riga in Letland om mee te doen aan het International Student Company Festival.

Deze krant volgde vier ondernemers uit de regio Amerstreek-Breda: Lars Hobma (21) wil een snoepwinkel beginnen in de Bredase wijk Haagse Beemden, Danique van Houten (19) uit Oosterhout repareert mobiele telefoons en tablets, Bredanaar Wessel van der Heijden (22) houdt zich bezig met het maken en ontwerpen van websites en films én Dennis Maas (18) uit Made wil een webshop met sport- en lifestyle artikelen beginnen.

Volledig scherm
Lars Hobma © Ron Magielse/Pix4Profs
Volledig scherm
Nikki Pommers (links) © Ron Magielse/Pix4Profs
Volledig scherm
Danique van Houten © Ron Magielse/Pix4Profs
Volledig scherm
Wessel van der Heijden © Ron Magielse/Pix4Profs

Live Voetbal

home logo PSVPSV
12:30
Heracles AlmeloHER
away logo
home logo FeyenoordFEY
14:30
AjaxAJA
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (85%)
  • Oneens (15%)
895 stemmen