Volledig scherm
Cherie Fransen © Cherie Fransen

Bredase Cherie kan Holland's Next Top Model worden

BREDA - Modellenalarm in Breda. De 22-jarige Cherie Fransen kan zomaar eens het nieuwste topmodel van het land worden.

De Bredase doet namelijk mee aan het nieuwste seizoen van Holland's Next Top Model. "Ik ben een vrijheidsdiertje. In doen en laten. Toen dit op m'n pad kwam, wilde ik direct meedoen."

Nee, de Bredase schone mag natuurlijk nog niet verklappen of ze is doorgedrongen tot de finaleuitzending, die later wordt opgenomen. "De opnames waren in juni, in mei was de casting. Van de 6.000 meisjes ben ik uitgekozen als één van de twaalf. Uiteindelijk dan, want eigenlijk was ik al afgevallen. Ik kwam de casting niet door en zat teleurgesteld thuis toen ze me alsnog belden: de cast was nog niet compleet. Ik mocht alsnog meedoen. Heel onwerkelijk was dat."

Haar deelname aan het RTL-programma komt niet uit de lucht vallen. "Ik was al jong bezig met fashion en modellenwerk. Het is flexibel, creatief. Ik studeerde een jaartje International Lifestyle Studies in Tilburg. Een opleiding die te hoog is voor wat ik graag wil: niet denken, maar doen."

Lees donderdag meer in BN DeStem of via Blendle

Dit artikel is ook verstuurd via Whatsapp. Ook berichten op Whatsapp ontvangen van BN DeStem? Stuur BN AAN naar 0610141812.

Volledig scherm
Cherie Fransen © Cherie Fransen

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
112 stemmen