Volledig scherm

BredaPhoto breidt uit met De Faam

BREDA - BredaPhoto heeft er een nieuwe locatie bij: de vroegere snoepfabriek De Faam.

Daar kan, voor wie een passe-partout heeft, straks niet alleen het werk worden bekeken van de beroemde Magnum-fotograaf Carl de Keyzer, maar zijn ook alle foto's geëxposeerd van de deelnemers van de Masterclass (een project waarvoor uit honderden inzendingen, dertig fotografen werden geselecteerd die onder begeleiding aan de slag gingen met het BredaPhoto-thema You). Tot slot wordt in De Faam ook werk getoond van enkele jonge talenten uit het project dat BredaPhoto elke editie houdt op kunstacademies in Nederland en België.

Anders dan de buitenexposities in het Chassépark, op Belcrum Beach, bij STEK en in Galerie Ecker, is een bezoek aan De Faam niet gratis. Alleen wie een passe-partout koopt kan naar binnen. Die kaarten, die ook geldig zijn in Breda's Museum en in MOTI, zijn sinds deze week te koop. BredaPhoto heeft er een Early Bird actie aan gekoppeld.

De eerste duizend kopers betalen niet het volle bedrag van 16 euro, maar de helft: 8 euro.

Het passe-partout bevat niet alleen entreebewijzen die gedurende het hele festival zijn in te leveren bij de verschillende locaties, maar biedt ook korting. Bijvoorbeeld bij verschillende horeca-locaties en op de catalogus van BredaPhoto.

BredaPhoto begint op 15 september en duurt tot en met 30 oktober.

poll

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

Zwartspaarders moeten hard worden aangepakt.

  • Eens (53%)
  • Oneens (47%)
68 stemmen