Volledig scherm

Bredaas bedrijf Netvlies benoemd tot Brabants Beste

Breda - Voor het tweede jaar op rij is het Bredase internetbedrijf Netvlies uitgeroepen tot Brabants Beste. Hun platte organisatiestructuur is volgens de organisatie van Brabants Besten innovatief.

Tot 2012 werkte het bedrijf aan de Prinsenkade in Breda met managers. Naar eigen zeggen met allerlei managers: "Projectmanagers, accountmanagers, teammanagers en – niet te vergeten – een directie om het middelmanagement te managen."

Omdat klanten weinig direct contact hadden met het betreffende projectteam, gooide het bedrijf het roer om. Alle mangementlagen verdwenen en vanaf dat moment wordt er samengewerkt in een zelfsturende platte organisatie. "Dat maakt mensen zelfstandiger en door samen te werken kan er meer gerealiseerd worden", vertelt Philip Lomans, directeur van het internetbedrijf.

Brabants Besten zijn ondernemers die door Bert Pauli, gedeputeerde van de provincie Noord-Brabant, benoemd worden tot Ambassadeur Innovatief Werkgeverschap. Zij geven op verschillende terreinen het goede voorbeeld.

Netvlies is ambassadeur in de categorie sociale innovatie.

Poll

We maken ons veel te druk over de hitte

We maken ons veel te druk over de hitte

  • Eens (78%)
  • Oneens (22%)
184 stemmen