Volledig scherm
Nederland, Breda, 12-07-2014 Breda Live op het Chasse veld. Optreden van Guus Meeuwis Foto: Joyce van Belkom/Het Fotoburo

Breda Live krijgt 'Bredaas' podium

BREDA - Ha, we zien de Grote Kerk. En de Poort van Breda. Spanjaardsgat. Stilistisch weergegeven weliswaar, maar de kenmerkende gebouwen zijn zaterdag te spotten op het nieuwe podiumbeeld van Breda Live. Voor de zevende editie van het event is een compleet nieuw decor ontwikkeld, groter dan tevoren. "En gedetailleerder", merkt Bart Roelen op.

Beleving is het toverwoord. Die moet meer en meer centraal staan, vindt de grote man van het productiebedrijf achter Breda Live. Een nieuw podiumbeeld moet daaraan bijdragen. Bart Roelen, directeur van Unlimited Productions, een op en top Bredaas bedrijf, weet wat hij zegt. Man van het eerste uur van Breda Live. Eerst producent van Tiësto, al snel op eigen benen met een productiebedrijf dat wereldwijd ragfijn op de kaart staat. "We zijn een Tiëstokindje hè", merkt Roelen op. "Dat spreekt aan in de dance scene. Waar je ook komt, mensen weten dat wat je doet goed is."

Lees meer in BN DeStem van donderdag 7 juli.

poll

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

Prima dat Merkel waarschijnlijk weer de Duitse verkiezingen wint, dat zorgt voor stabiliteit

  • Eens (70%)
  • Oneens (30%)
128 stemmen