Volledig scherm
Tiësto.

Breda: DJ Centre of the world moet minstens 100.000 toeristen gaan trekken

BREDA - Er zijn grote plannen voor een House of DJ's in de oude casinobioscoop in de Reigerstraat in Breda. Dit House of DJ's moet wereldwijd liefhebbers van DJ's en dance naar Breda trekken. 

Een club van enthousiaste plannenmakers en financiers heeft al een optie op het pand genomen.
  Het DJ Centre gaat volgens de initiatiefnemers tenminste 100.000 toeristen per jaar naar Breda trekken. Een impressie uit de plannen: 'Als je een kaartje voor het centrum hebt gekocht, kun je genieten van 6 tot 8 zalen waarin je wordt meegenomen in de supersnelle wereld van de Nederlandse DJ’s. De Nederlandse DJ’s die wereldwijd bekender aan het worden zijn dan de vroegere schilders Rembrandt of Van Gogh. De Nederlandse DJ helden, die aan de absolute top van het dj vak staan. Waar een klein land zo enorm groot en wereldwijd bekend in kan zijn…!'
Hoofd-initiatiefnemer is Arnold van der Leden, een bevlogen danceliefhebber die eerder een eigen trainingsbureau runde. Van der Leden wordt bijgestaan door een imposante groep van mede- initiatiefnemers, waaronder Raymond Elzerman en Marieke van Harten.
  Lees vrijdag alles over Breda, als DJ Centre of the World.

  1. Coach ex-prostituees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’
    PREMIUM

    Coach ex-prostitu­ees: ‘Het is keihard. Maar er is een uitweg’

    BREDA - De seksbranche tiert welig. Onzichtbaar en vaak duister in de huiselijke sfeer of hotelkamer. Prostituees hebben vaak moeite om te stoppen. Ze vinden in Joukje Welman van Instituut Maatschappelijk Werk (IMW) in Breda een stevig baken van hulp en zorg. Sinds de oprichting van het regionaal uitstapprogramma prostituees (RUPS) in 2015 heeft ze liefst 168 prostituees in de Baronie (Breda, Oosterhout en Etten-Leur) op weg geholpen.

Poll

Er zouden meer stranden moeten komen met een rookverbod

Er zouden meer stranden moeten komen met een rookverbod

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
82 stemmen