Volledig scherm
Gerwin Kieboom is genomineerd met het werk 'Inking Starlings'. © Gerwin Kieboom/WNF

Brabantse nominaties voor WNF Photo Award

OOSTERHOUT/RAAMSONKSVEER - De 10-jarige Noëlle Ooijen uit Oosterhout en amateurfotograaf Gerwin Kieboom uit Raamsdonksveer zijn genomineerd voor de WNF-Photo Award. Noëlle maakte een foto van ganzen. Kieboom maakte een bijna abstracte foto van een samenscholing van spreeuwen.

De WNF Photo Award kent een publieksprijs en drie juryprijzen: de WNF-Kids Award (6-11 jaar), de WNF-Young Talent Award (12-18 jaar) en de prestigieuze Frans Lnating Award voor volwassenen. Deze laatste prijs is vernoemd naar de bekende natuurfotograaf en WNF-abassadeur Frans Lanting. Voor de prijs zijn in de drie categorieën dertig natuurfoto's genomineerd. In totaal waren er dit jaar circa 11.000 inzendingen.

Meet & greet
De winnaars in de twee jeugdcategorieën (WNF-Kids Award en WNF-Young Talent Award) ontvangen naast een beeldje ook een Meet & Greet met de fotograaf en een avontuurlijke overnachting in de Jungle Dome van Center Parcs Het Heijderbos.

Jury
In de jury zitten naast Frans Lanting ook WNF-ambassadeurs Humberto Tan en André Kuipers en natuurbeschermer Christiaan van der Hoeven van WNF. Nieuw jurylid isJasper Doest, een jonge fotograaf die onder meer internationaal publiceerde in National Geographic.

Volledig scherm
De 10-jarige Noëlle Ooijen is genomineerd met het werk 'Sorry'. © Noëlle Ooijen/WNF

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
RUST
0-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo ExcelsiorEXC
19:45
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo VVV-VenloVVV
19:45
ADO Den HaagADO
away logo
home logo FC TwenteTWE
20:45
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
654 stemmen