Volledig scherm

Bourgondisch leren golfen bij Bergvliet

Data:


Vrijdag: 30 september (nog enkele plaatsen beschikbaar)
Dinsdag: 25 oktober (herfstvakantie)
Kosten: € 79 p.p.
Locatie: Landgoed Bergvliet, Salesdreef 2, 4904 SW Oosterhout.

Wie altijd al heeft willen leren golfen, kan met BN DeStem Club meedoen aan een prachtig arrangement van Golfbaan Landgoed Bergvliet in Oosterhout. De deelnemers worden ontvangen met koffie en appelgebak en starten daarna een Stap 1-cursus. In een halve dag leren ze de basisbeginselen van de golfsport en ontvangen hun baanpermissie voor de kleine baan.

De cursus wordt afgesloten met een gezamenlijke lunch of diner. De golfbaan ligt sinds 2007 schitterend tussen de Brabantse landerijen van de Vrachelse Heide en de Oosterhoutse bossen. Profs én amateurs weten de baan te vinden. “Iedereen is hier welkom”, zegt gastvrouw Brenda Thielen. “We hebben voor ieder wat wils. Nu hebben we speciaal voor de lezers van BN DeStem een mooie combinatie gemaakt van de mogelijkheden op de golfbaan en het restaurant.”

Basistechnieken
Wie nog nooit heeft gegolfd, kan bij Bergvliet in één dag de baanpermissie voor de kleine baan behalen, vertelt Thielen. Alle materialen zijn inbegrepen. Eerst krijgen ze theorieles, over de golfregels en etiquette. Daarna aan de slag in de praktijk, waarbij ze de basistechnieken van de golfsport oefenen onder deskundige leiding.

Het mooie van dit arrangement is, dat het gegarandeerd wordt afgesloten met een baanpermissie voor de 9 holes par 3 baan. “De deelnemers mogen daarna op eigen gelegenheid spelen op de 9 holes par 3 baan van Bergvliet. Dat kan bijvoorbeeld met een strippenkaart.”

Culinair
De cursus wordt gegeven op vrijdag 30 september. “We sluiten elke cursus af met een gezamenlijke Bourgondische lunch of diner”, legt Brenda Thielen uit. “Zo kunnen de deelnemers kennismaken met de culinaire mogelijkheden van ons restaurant. Met het shared lunch/diner concept wordt een informele sfeer gecreëerd, waarbij gezelligheid hoog in het vaandel staat.

Het arrangement is zeer uitgebreid, zegt de Bergvliet-medewerkster. “Per groep kunnen maximaal tien mensen deelnemen zodat iedereen voldoende aandacht krijgt. Ze maken in een informele sfeer kennis met de golfsport én met Bergvliet.”

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
113 stemmen