Volledig scherm
© Thinkstock

Booteigenaar (56) gewond bij worsteling met onbekende man in Steenbergen

STEENBERGEN - Twee mannen zijn zaterdagavond aangehouden na een worsteling op een boot in de haven van Steenbergen. De 56-jarige eigenaar van de boot raakte hierbij gewond.Dat meldt de politie.

Een van de twee mannen stond rond 23.00 uur op de boot terwijl in het vaartuig vier mensen uit het Belgische Vilvoorde lagen te slape. Zij werden gewekt door voetstappen.

Zij gingen hun bed uit en zagen op het achterdek een onbekende man staan. De andere onbekende man stond nog op de wal.

De 56-jarige booteigenaar vroeg aan de onbekende man op zijn boot wat hij daar deed. Die gaf een vage verklaring waarna de booteigenaar aan een van zijn passagiers vroegde politie te bellen.

Vervolgens wilde de onbekende van de boot stappen, maar de 56-jarige man hield hem tegen. Er ontstond een worsteling waarbij de Belg gewond raakte aan een been en een arm.

De politie heeft het duo in de cel gezet. De mannen zijn 21 en 30 jaar oud en komen vermoedelijk uit Roemenië. Zij worden zondag gehoord door de politie.

Het laatste nieuws op je mobiel of tablet bekijken? Nieuws via WhatsApp ontvangen of ons volgen op Facebook? Download de apps van BN DeStem of meld je aan voor andere digitale services.

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
86 stemmen