Volledig scherm

BN DeStem start groot Buurtonderzoek, doe mee!

ETTEN-LEUR - Wat speelt er bij u in de buurt? BN DeStem lanceert vandaag een nieuw project: het grote Buurtonderzoek. Met het project wil de redactie meer dan ooit tevoren van u weten wat er speelt in uw buurt, wijk en gemeente. 

Hoe is het leefgenot? Hoe is het contact met de buren? Wat zou u veranderen, als u de keuze had?

Eigen buurt
​,,Elke dag schrijven wij in onze kranten en op onze sites en apps uitgebreid over de leefomgeving van onze lezers,’’ zegt Hille van der Kaa, hoofdredacteur van BN DeStem.

,,Maar we willen graag een nog completer beeld. Niets houdt onze lezers zo bezig als hun eigen buurt, hun eigen gemeente. Met het Buurtonderzoek vragen we onze lezers om hun oordeel en hun mening over hun buurt. Dat gaat mooi inzichten en prachtige verhalen opleveren.’’

Enquête
Door de enquête in te vullen helpt u mee het nieuws over uw buurt nog beter in de krant te krijgen. Geef aan wat er mooi is aan uw buurt of wat er beter kan. Met uw mening kan de redactie aan de slag.

De resultaten van het Buurtonderzoek verschijnen in oktober in een speciale bijlage met verhalen uit uw buurt en regio. Deelnemers krijgen de resultaten ook toegestuurd. Zo kunt u uw antwoorden vergelijken met uw buurtgenoten.

Doe mee, en laat weten wat er van u wel in de krant mag over uw buurt. Het invullen van de enquête duurt 5 minuten. Meedoen kan vanaf vandaag via bndestem.nl/jouwbuurt

poll

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

Nederland moet zich niet mengen in het conflict tussen Turkije en de Koerden.

  • Eens (74%)
  • Oneens (26%)
76 stemmen