Volledig scherm
eigenaresse Ellis van der Leest- Kock aan de rand van haar zwembad. "We ontvangen elke dag verschillende doelgroepen, de weekagenda is volledig gevuld." foto Edwin Wiekens/pix4profs

Bij De 3 berken haalden al duizenden kinderen een diploma

ULVENHOUT - Op de hoek van de Annevillelaan en De Roskam in Ulvenhout bevindt zich sinds 1976 zwembad De 3 Berken. Na een verbouwing, wordt zaterdag het 40-jarig bestaan gevierd met een Open Dag.  

Als Zwem- en Aquasportschool heeft De 3 Berken inmiddels naam gemaakt voor baby- en peuterzwemmen, het behalen van zwemdiploma’s, bewegingsoefeningen voor 55-plussers en sporttraining zoals snorkelen.

„Het relatief kleine bad van 8 bij 10 meter, ontvangt dagelijks verschillende doelgroepen, de weekagenda is volledig gevuld”, zegt eigenaresse Ellis van der Leest- Kock. „Helaas moest ik als bedrijfsleider én als moeder van twee jonge kinderen een punt zetten achter de schoonheidssalon die ook aan het zwembad was verbonden. Maar ik kijk met trots naar de upgrade van de gevel, de ontvangsthal, de kleedruimte én het zwembad.”

Met nog meer enthousiasme vertelt ze over de licentie die de landelijke zwemschool-organisatie NPZ-NRZ onlangs aan hen heeft verstrekt, dankzij de jarenlange constante kwaliteit. „Uiteraard zijn we vanaf het begin al geregistreerd als erkend instituut. Regelmatig wordt er gecontroleerd op de professionaliteit van de instructeurs, de waterkwaliteit, de voorzieningen in het gebouw, de hygiëne en vooral ook op gedragscodes en veiligheid”, aldus Van der Leest-Kock.

poll

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

Wie ondanks alle waarschuwingen met een lege aanhanger de weg op ging, verdient een bekeuring.

  • Eens (92%)
  • Oneens (8%)
806 stemmen