Volledig scherm
ANP

Bezorger in Oosterhout beroofd van voorraad drank, drie man aangehouden

OOSTERHOUT - Een bezorger van drank is zaterdagochtend in Oosterhout beroofd van zijn spullen. Drie mannen pakten verschillende soorten drank uit zijn auto en reden weg zonder te betalen. De mannen zijn aangehouden.

De beroving gebeurde 's nachts rond kwart over vier. De Oosterhoutse drankbezorger levert op bestelling drank aan particulieren. Hij had een bestelling gekregen om naar de Keiweg in Oosterhout te komen om daar wat drank af te leveren. De man ging daarheen en trof er een auto met daarin enkele mannen. De mannen gaven aan dat ze zijn hele voorraad die hij in zijn auto had liggen wilden afnemen.

Betalen
Ze begonnen meteen met het overladen van de drank. De bezorger gaf aan dat ze eerst moesten betalen. De mannen stopten, stapten in de auto en reden weg. De bezorger had het kenteken onthouden en belde de politie. Ook stapte hij in zijn auto en reed achter de daders aan.

In beslag
Verschillenden politie-eenheden werden die kant op gestuurd. Ze troffen het slachtoffer en korte tijd later ook de auto met drie mannen erin. De mannen, een 22-jarige man uit Rijen, een 23-jarige man uit Duisburg (D) en een 19-jarige man, eveneens uit Duisburg, zijn naar het bureau gebracht. De auto, waar de drank nog in lag is in beslag genomen. De recherche onderzoekt de zaak.

poll

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

Ongelukken fotograferen terwijl je achter het stuur zit, is verwerpelijk.

  • Eens (95%)
  • Oneens (5%)
505 stemmen