Volledig scherm
Het SBS-programma De Gevaarlijkste Wegen van Nederland kwam opnames maken van de verkeersituatie en sprak met slachtoffers van eerdere ongelukken in de straat. © Tom Hayes

Bewoners Meidoornstraat in Breda bezetten uit protest de weg

* UPDATE 15.30 UUR * BREDA - De bewoners van de Meidoornstraat in Breda hebben donderdagmiddag actie gevoerd tegen de verkeersonveilige situatie in hun straat.

Het SBS-programma De Gevaarlijkste Wegen van Nederland kwam opnames maken van de verkeersituatie en sprak met slachtoffers van eerdere ongelukken in de straat.

Voor de opnames begonnen hadden bewoners van Tuinzigt al de weg geblokkeerd. Met stoelen en een auto stonden ze midden op de weg, waardoor een file ontstond waar onder meer een bus in stond.

De politie moest eraan te pas komen om de bewoners van de weg te halen. "We zijn al 40 jaar met de veiligheid van de straat bezig en nog is er geen oplossing. We zijn er nu klaar mee", zegt bewoonster Bets Timmers.

Lees vrijdag meer in BN DeStem

Dit artikel is ook verstuurd via Whatsapp. Ook berichten op Whatsapp ontvangen van BN DeStem? Stuur BN AAN naar 0610141812.

Volledig scherm
Drukte in de Meidoornstraat. © Tom Hayes
Volledig scherm
© Nicole Roelands

poll

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

De traditie rond Prinsjesdag, inclusief de balkonscène, moeten we nooit afschaffen

  • Eens (66%)
  • Oneens (34%)
150 stemmen