Volledig scherm
Foto ter illustratie. © Freeimages

Bestuurder al rijdend bedreigd met vuurwapen op A58

BERGEN OP ZOOM – Een automobilist is vrijdagavond door een medeweggebruiker bedreigd met een vuurwapen. Dit gebeurde al rijdend op de A58.

Om vijf over acht belde de automobilist 112. Hij had rijdend op de A58 in westelijke richting ruzie gekregen met een andere weggebruiker. Op een gegeven moment trok die bestuurder een vuurwapen en dreigde daarmee te schieten. Het slachtoffer schrok en reed rustig verder.

Ondertussen belde hij de politie. Hij bleef achter de verdachte aanrijden. Diverse politiewagens positioneerden zich vervolgens op strategische plekken.

De eerste politieauto die achter de auto van de verdachte kwam, gaf de bestuurder een stopteken. Bij de afrit Hoogerheide stopte de bestuurder en de twee inzittenden werden uit de auto gehaald.

De bestuurder had inderdaad een vuurwapen in een tasje bij zich. Ook stond er een flinke tas met hennep in de auto. Het tweetal, 37 jaar zonder bekende verblijfplaats in Nederland en 50 jaar uit Roosendaal, werden naar het bureau gebracht. De auto werd ook voor onderzoek meegenomen.

poll

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

Salarishoogte taboe? Welnee, iedereen mag weten wat ik verdien.

  • Eens (57%)
  • Oneens (43%)
563 stemmen