Volledig scherm
© Thinkstock

Bergenaar komt spullen ophalen en dreigt daarbij met vuurwapen

BERGEN OP ZOOM - De politie heeft dinsdagavond een 27-jarige man uit Bergen op Zoom in zijn woonplaats aangehouden wegens bedreiging met een vuurwapen.

De aanhouding gebeurde nadat een bekende van de man aangifte had gedaan vanwege bedreiging. De vertelde dat de 27-jarige bij hem aan de deur was geweest in de Dumontsdreef omdat hij daar spullen wilde ophalen. Volgens de aangever bedreigde de verdachte hem met een vuurwapen. Dit zag de man toen hij de deur opende. Volgens eigen zeggen aarzelde de aangever geen moment en trok hij het vuurwapen snel uit de handen van de verdachte.

Politiecel
Direct hierop sloot hij de deur en nam het wapen mee naar binnen in zijn woning. De politie werd gebeld en agenten kwamen ter plaatse. Buiten de woning troffen zij de 27-jarige man aan en hij werd aangehouden. Hij is overgebracht naar een politiecel en daar in verzekering gesteld. Van de bewoner van de Dumontsdreef is een aangifte opgenomen. Ook hebben de agenten verschillende getuigenverklaringen opgenomen. In de woning is het vuurwapen in beslag genomen. Woensdag is de verdachte gehoord. Hij zit nog vast.

poll

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

Er moet zo snel mogelijk een wet komen die burgemeestersverkiezingen mogelijk maakt.

  • Eens (72%)
  • Oneens (28%)
280 stemmen