Volledig scherm
© NAC

Bellers NAC kruipen richting de 10.000 verkochte seizoenskaarten

BREDA - Spelers, medewerkers, technische staf, directie en een vijftal supporters hebben dinsdagavond bij Pieterman & Partners een belactie gehouden om seizoenkaarthouders te overtuigen hun abonnement te verlengen. Dat lukte uiteindelijk 150 maal. 

Tweeduizend seizoenkaarthouders van het vorig seizoen hebben deze nog niet verlengd. De club hoopt hiermee twijfelaars toch over de streep te trekken. Momenteel staat de teller op ruim 9.200, de club verwacht na de Open Dag van zaterdag de 10.000-grens te passeren. 

Supporter Daan van Middelkoop gaat binnenkort voor negen maanden naar Curaçao en mist dan ook een groot deel van het seizoen.
"Vandaar dat ik graag wilde meehelpen. Op die manier kan ik toch wat terugdoen, door hopelijk een paar seizoenkaarten aan de man te brengen.”

"Het weer zit niet echt mee, veel mensen nemen vooralsnog niet op”, geeft Rob Penders aan. "Ik heb net de eerste supporter aan de lijn gehad, maar die meneer is op vakantie. Hij vroeg of ik donderdag terug wilde bellen, want hij wilde wel heel graag verlengen”, aldus Danny Verbeek.

Spits Cyriel Dessers heeft wel zin in een avondje rondbellen. "Ik ben vrij sociaal aangelegd en zal zeker luisteren naar hun verhaal. Ik hoop dat ik hen kan overtuigen, ik denk eigenlijk van wel. Dit is een jong team dat er zin in heeft.”

poll

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

PSV gaat het niet volhouden, Ajax wordt landskampioen

  • Eens (51%)
  • Oneens (49%)
467 stemmen