Volledig scherm
© Eldridge Pentury

Belg vast voor poging tot doodslag na inrijden op 20-jarige Bredase

HOEVEN - Een 24-jarige man uit het Belgische Wijnegem is woensdagavond aangehouden voor poging tot doodslag op een 20-jarige Bredase. Na een conflict op een parkeerplaats reed de man in op de vrouw. 

De man stond geparkeerd naast de auto van de moeder van het slachtoffer op een parkeerplaats aan de Oude Antwerpsepostbaan in Hoeven. Bij het wegrijden raakte de man de auto van de twee vrouwen. Toen de moeder daar iets van zei, probeerde de man opnieuw weg te rijden waarbij hij opnieuw de auto schampte.

Motorkap
De 20-jarige dochter stapte uit en ging voor de auto staat om ervoor te zorgen dat de schade fatsoenlijk werd afgehandeld. Die actie kon niet verhinderen dat de man voor de derde keer probeerde weg te rijden.

De Bredase werd meegesleurd op de motorkap en kwam in een bocht ten val. Daarbij liep ze lichte verwondingen op.

Aangifte
Omstanders konden voorkomen dat de Belg het parkeerterrein verliet. De politie heeft de man aangehouden en zijn auto in beslag genomen.

Moeder en dochter hebben allebei aangifte gedaan. De man zit nog vast. De politie heeft omstanders ondervraagd en doet nog verder onderzoek naar het incident. 

poll

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

De Kijkshop mag niet verloren gaan en moet een doorstart krijgen

  • Eens (40%)
  • Oneens (60%)
609 stemmen