Volledig scherm

Beleef een Avondje NAC met fikse korting

Programma


Locatie: Rat Verleghstadion, Stadionstraat 23 4815 NC in Breda.
Tijdstip: 28 november, aanvang 20.00 uur.
Kosten: vanaf €10,40. (20% korting)

Het Avondje NAC is al ruim veertig jaar een bekend begrip in het Nederlandse voetbal. Leden van de BN DeStem Club kunnen het spektakel maandag 28 november live meemaken als de Bredase club Helmond Sport ontvangt in het Rat Verlegh Stadion.

Bovendien profiteren de abonnees dan van een fikse korting van twintig procent op een kaartje. NAC draait goed mee in de top van de Jupiler League. Het uiteindelijke doel is natuurlijk een terugkeer in de eredivisie.

De club bestaat al sinds de fusie van NOAD (Nooit Opgeven Altijd Doorzetten) en Advendo in 1912 en is al tientallen jaren een vaste waarde in het betaald voetbal. Nog altijd luidt het motto in Breda ‘Nooit Opgeven Altijd Doorzetten’. Dat geeft iedere thuiswedstrijd extra motivatie aan de spelers om het thuispubliek – dat nog steeds massaal aanwezig is - een mooie avond te bezorgen.

En dat wordt gewaardeerd want de decibelmeters slaan altijd fors uit als het thuispubliek achter de ‘Parel van het Zuiden’ gaat staan. Het Rat Verlegh Stadion is in de loop der jaren dan ook uitgegroeid tot één van de meest sfeervolle stadions in Nederland.

Favoriet
Op 28 november speelt NAC vanaf 20.00 uur tegen Helmond Sport, dat op de ranglijst in de middenmoot van de Jupiler League bivakkeert. De thuisploeg is dan ook favoriet voor de zege. De mannen in het geelzwart zullen hun beste beentje voor zetten en dat is een garantie voor een sfeervolle voetbalavond in het Rat Verlegh Stadion.

Abonnees van BN DeStem kunnen die avond profiteren van een mooie actie: het Avondje NAC is voor hen maar liefst 20 procent goedkoper. Voor deze actie kunnen de deelnemers terecht op alle vakken die ook in de normale verkoop beschikbaar zijn.

Kaarten zijn voor leden van BN DeStem Club al vanaf €10,40 beschikbaar.

Fenomeen
Bekend journalist, columnist en Bredanaar Sjoerd Mossou omschreef het Avondje NAC in zijn gelijknamige boek misschien nog wel het meest treffend: “Het Avondje NAC is een mix van voetbal, uitgaan en kunstlicht. Het gaf NAC een afwijkend soort status in het voetballand. Het Avondje NAC is een onvergelijkbaar fenomeen, en een sprekend bewijs dat voetbal kleur geeft aan ons sociale leven.”

poll

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

Het enige dat tegen files helpt is een flinke economische crisis.

  • Eens (48%)
  • Oneens (52%)
75 stemmen