Volledig scherm

Bekende namen op PopMonument Bergen op Zoom

BERGEN OP ZOOM - DAAN en Gabriel Rios: twee Belgische artiesten van naam. Maar ook de Nederlandse band Indian Askin. Dat zijn de eerste namen van artiesten die spelen tijdens PopMonument, optredens in Bergse monumenten. Dat evenement combineert artiesten als DAAN en Gabriel Rios met plaatselijk talent.

Aan de invulling van de rest van het programma wordt op dit moment gewerkt, zegt Arjette van Gorsel namens de organisatie van PopMonument. "Dit jaar staan er meer namen en meer locaties op het affiche dan voorgaande jaren", belooft ze vast.

Bijzonder festival

PopMonument werkt onder meer samen met de gemeente, het Cultuurbedrijf en poppodium Gebouw-T. PopMonument is zo bijzonder dat het vorig jaar de Brabantse Erfgoedprijs binnenhaalde. Bands treden op in monumenten als het Markiezenhof, Theater De Maagd, de Gevangenpoort en het historische Stadhuis. Daarnaast zijn er verschillende monumentale cafés in de binnenstad van Bergen op Zoom die ook als decor voor een optreden dienen.

PopMonument vindt plaats op dezelfde dag als de Open Monumentendag. In Bergen op Zoom heet die dag Kunsten in de Monumenten, dit jaar op zaterdag 10 september.

Live Voetbal

home logo NAC BredaNAC
57'
0-1
PEC ZwolleZWO
away logo
home logo ExcelsiorEXC
1'
0-0
Sparta RotterdamSPA
away logo
home logo VVV-VenloVVV
19:45
ADO Den HaagADO
away logo
home logo FC TwenteTWE
20:45
Roda JC KerkradeRJC
away logo

poll

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

Het is logisch dat de Raad van State achter het ingrijpen bij camping Fort Oranje staat

  • Eens (86%)
  • Oneens (14%)
659 stemmen