Volledig scherm

Bastonen Pussy Lounge 'erg storend' voor bewoners Bavel en Breda

BREDA - Bewoners uit Bavel en de IJpelaar in Breda zeggen veel last te hebben gehad van dancefestival Pussy Lounge, zaterdag op het Breepark in Breda. 'Vooral de bastonen komen heel duidelijk en storend door in het dorp Bavel', zo meldde bewoner Ad Bastiaansen afgelopen nacht.

En sommige lezers geven op de website aan dat het 'klachten regende'. Het is echter nog niet duidelijk om hoeveel klachten het gaat.

De gemeente Breda heeft de cijfers over de klachten die tot zondagochtend zijn binnengekomen nog niet compleet. "We moeten alle cijfers nog verzamelen, want die komen binnen bij de politie, de Milieudienst, de Omgevingsdienst en de gemeente. Pas in de loop van de week zal duidelijk worden om hoeveel klachten het gaat", aldus een gemeentewoordvoerder. Ook de meetresultaten van de Omgevingsdienst zijn op dit moment nog niet bekend.

De Dorpsraad van Bavel wil ook nog geen conclusies trekken. Bert Duijndam: "Als alle gegevens binnen zijn, gaan we evalueren. Pas daarna komen we met een oordeel."

Volledig scherm
© Ramon Mangold / Pix4Profs

poll

Ronald Koeman moet zo snel mogelijk op de plek van Dick Advocaat komen te zitten.

Ronald Koeman moet zo snel mogelijk op de plek van Dick Advocaat komen te zitten.

  • Eens (63%)
  • Oneens (37%)
294 stemmen